image
Medic specialist chirurgie estetica
Articole recente
Search

Video

Tratament cu toxina botulinica

Tratament cu toxina botulinica pentru liftingul gatului, atenuarea ridurilor si relaxarea benzilor musculare inestetice. Ajuta la redefinirea liniei mandibulei. Efectul se instaleaza in aproximativ 2 saptamani de la injectare si se mentine 4-6 luni.

Umplere santuri nazolabiale

Pe masura ce imbatranim pierdem din grasimea de pe pometi, pielea nu mai are acelasi tonus si incepe sa atarne iar acest lucru este cel mai repede vizibil in zona santurilor nazolabiale. Tratamentul santurilor nazolabiale cu acid hialuronic produce un efect imediat de intinerire a fetei.

Mezoterapie

In acest video puteti urmari o mezoterapie cu acid hialuronic si vitamine pentru hidratare, luminozitate si imbunatatirea calitatii pielii. Mezoterapia este un tratament injectabil prin care se introduc in piele sau in tesutul subcutanat amestecuri de vitamine, minerale, factori de crestere, enzime sau extracte de plante. In functie de amestecurile folosite se pot obtine efecte cum ar fi: cresterea fermitatii pielii, atenuarea ridurilor fine, hidratare, ameliorarea celulitei, diminuarea depozitelor de grasime sau tratamentul caderii parului.

Tratament botox frunte

Pentru ameliorarea ridurilor de expresie de pe frunte, dintre sprancene sau de la unghiul extern al ochilor se poate folosi tratamentul cu toxina botulinica. Utilizat in doze personalizate pentru fiecare pacient, botoxul scade forta de contractie a grupelor musculare in care se injecteaza si in acest mod pielea ramane relaxata. Efectul se instaleaza in aproximativ 2 saptamani de la injectare. In afara de efectul antirid, botoxul poate fi folosit pentru ridicarea sprancenelor, corectarea zambetului care expune gingiile (gummy smile), tratamentul transpiratiei excesive.