image
Medic specialist chirurgie estetica
Articole recente
Search

Consultatie online

Consultatie online

In cazul in care prezenta dumneavoastra personala la o consultatie fata in fata cu dr. Angela Petre nu este posibila pentru moment, puteti alege sa va programati la o consultatie virtuala. Aceasta va va permite sa adunati informatiile care va intereseaza si sa discutati detaliile operatiei pentru a lua o decizie fara sa va deplasati la cabinetul nostru.
De obicei aceasta discutie are loc telefonic dar in anumite circumstante putem aranja si efectuarea unei consultatii online, pe Skpe.
Inainte de aceasta consultatie avem nevoie sa completati formularul cu istoricul dumneavoastra medical pe care il puteti descarca si sa fotografiati zona pe care doriti s-o imbunatatiti. Trimiteti-le apoi pentru evaluare folosind formularul de mai jos sau direct pe adresa de mail [email protected].
Va rugam fiti asigurat/a ca datele si fotografiile dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi parte a dosarului medical, de asemenea confidential. Va vom contacta pentru stabilirea de comun acord a datei si orei consultatiei virtuale. Pentru aceasta asigurati-va ca ne-ati furnizat numarul dumneavoastra de telefon si adresa de email in formularul cu istoricul medical.
In cadrul consultatiei vom discuta tot ceea ce va preocupa in legatura cu interventia de chirurgie estetica pe care v-o doriti si putem stabili o data aproximativa pentru aceasta. Data exacta se fixeaza numai dupa ce ati trimis rezultatele analizelor si investigatiilor medicale care v-au fost recomandate iar aceste rezultate nu contraindica operatia estetica.
Inainte de operatie este obligatorie efectuarea unei consultatii fata in fata pentru a ne asigura ca toate detaliile cazului dumneavoastra au fost evaluate corect si ati primit raspunsuri la toate intrebarile pe care le-ati avea in legatura cu riscurile si potentialele complicatii ale operatiei respective. Aceasta consultatie fata in fata poate avea loc cu cateva zile inainte de operatie sau in aceeasi zi in anumite cazuri.

Instructiuni pentru fotografierea sanilor:

  1. asezati-va in fata unui fond de o singura culoare (ex. perete sau un cearceaf atarnat pe perete, de obicei de culoare alba sau albastra)
  2. fotografiile se fac de la gat in jos, pana la zona ombilicului, cu ambii umeri vizibili
  3. bratele se tin relaxate, cu minile pe solduri sau la spate; stati cat se poate de relaxata
  4. tineti camera foto perfect orizontal, nu o inclinati in sus sau in jos cand fotografiati deoarece veti crea un aspect nenatural al sanilor
  5. efectuati fotografiile dezbracata pana la brau, fara sutien
  6. sunt necesare 5 fotografii: fata, semiprofil stang si drept, profil complet stang si drept

Instructiuni pentru fotografierea corpului:

  1. asezati-va in fata unui fond de o singura culoare (ex. perete sau cearceaf atarnat pe perete, de preferat alb sau albastru)
  2. fotografiati intregul corp de sub barbie pana spre genunchi (sau mai jos daca este nevoie). Toata zona toracelui si a soldurilor trebuie sa fie vizibila, fara haine care sa obstructioneze examinarea. Mentineti abdomenul complet relaxat.
  3. tineti aparatul foto perfect orizontal, nu il inclinati in sus sau in jos cand fotografiati pentru a nu crea un aspect nenatural al abdomenului.
  4. Sunt necesare 6 fotografii: fata, spate, semiprofil stang si drept, profil complet stang si drept

Formular Consultatie Online

Consultatia online cu dr. Angela Petre va fi considerata o programare confirmata si trebuie tratata cu acelasi respect ca o consultatie in cabinet. Daca dupa programare este nevoie sa amanati sau sa anulati consultatia va rugam contactati-ne la tel. 0723240613 cu cel putin 48h inainte.


Pentru evaluarea cazului sunt necesare istoricul dumneavoastra medical si fotografiile zonei de interes. Va rugam incarcati-le folosind butonul de mai jos. -

Cand ati dori sa faceti consultatia online?
[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]