image
Medic specialist chirurgie estetica
Articole recente
Search

Practica noastra

Practica noastra

Din primul moment in care veti intra in legatura cu noi va vor sta la dispozitie persoane prietenoase si dornice sa va ajute. Ne mandrim cu atentia si tratamentul personalizat de care beneficiaza fiecare pacient iar Dr. Angela Petre este accesibila pacientilor nu numai inainte de operatii cat si in timpul necesar recuperarii postoperatorii, pentru a va face cat mai usoara trecerea spre un nou ”eu”.

Consultatia initiala

Consultatia initiala este o consultatie personala cu dr. Angela Petre si ar trebui sa veniti pregatit(a) sa discutati scopurile si neclaritatile referitoare la procedeul chirurgical pe care vi-l doriti. Nu uitati ca pentru a beneficia de toata experienta noastra trebuie sa aveti niste scopuri bine definite. Nu exista chirurg care sa va satisfaca asteparile daca nu-i explicati exact ce va doriti sau daca nu aveti asteptari realiste. Dupa ce va vor fi intelese cerintele, vi se va recomanda procedeul chirurgical pe care il consideram indicat in cazul dumneavoastra. Vom discuta in detaliu operatia, riscurile si posibilele complicatii si impreuna vom stabili un raport risc/beneficiu. Vi se vor indica analizele de laborator si investigatiile pe care trebuie sa le faceti in vederea operatiei, eventualele tratamente preoperatorii.

Consultatia a doua

Consultatia a doua va fi stabilita inainte de operatie si veti putea clarifica eventualele dubii ramase. Ati putea veni insotita de o prietena sau de o ruda care va va ajuta in prima zi postoperator, aceste persoane putand avea de asemenea intrebari de pus. In acest moment trebuie sa aveti rezultatele investigatiilor preoperatorii care vor da detalii despre starea dumneavoastra generala de sanatate si veti face consultul cu medicul anestezist.

Interventia chirurgicala

Interventia chirurgicala va avea loc in cadrul unei clinici private, moderne, ce va va oferi conditii de inalt confort, dotari de ultima ora si maxima discretie. Dupa ce operatia se va termina, veti petrece o scurta perioada in salonul postoperator sau veti ramane peste noapte in clinica, sub supravegherea permanenta a unei asistente daca tipul de anestezie care v-a fost facuta o indica. In clinica exista permanent medic anestezist pentru a ne asigura ca tot timpul (chiar si dupa ce operatiile s-au terminat) pacientii vor fi supravegheati de personal cu cea mai inalta calificare. In momentul in care veti fi apta sa parasiti clinica puteti pleca sub supravegherea unei persoane care va va insoti pe parcursul primei nopti postoperator. Aceasta persoana va primi toate indicatiile de care va avea nevoie pentru a va ingriji.

Consultatiile postoperatorii

Dr. Angela Petre va va ingriji personal pe toata perioada recuperarii si va va ajuta sa intelegeti toate schimbarile prin care treceti. In general, prima vizita postoperatorie va fi la 24-48h, in functie de tipul de interventie pe care ati suferit-o, urmand ca restul vizitelor sa se programeze ulterior.