image
Medic specialist chirurgie estetica
Articole recente
Search
Dr. Angela Petre / Informatii pentru pacienti din afara Bucurestiului/tarii

Informatii pentru pacienti din afara Bucurestiului/tarii

In cautarea unor servicii de chirurgie estetica de calitate multi pacienti aleg sa calatoreasca din afara Bucurestiului sau a tarii pentru a-si implini visele. In toate aceste situatii vom personaliza planul de tratament si vom optimiza programarile pentru consultatiile si investigatiile necesare (daca alegeti sa le faceti in clinica noastra) astfel incat timpul petrecut in Bucuresti sa fie minim.Indiferent unde locuiti, primul pas pentru realizarea unei operatii estetice este evaluarea particularitatilor cazului dumneavoastra; pentru acest lucru este obligatorie o consultatie.
* Daca timpul si bugetul va permit, puteti veni personal la o consultatie cu dr. Angela Petre pentru a primi informatiile pe care le doriti referitoare la operatie, costuri, perioada de recuperare. Dupa aceasta intalnire veti putea stabili momentul in care doriti sa faceti operatia estetica si veti putea face planurile de calatorie pentru acel moment. Pentru programarea consultatiei fata in fata va rugam contactati-ne telefonic sau prin email si vom face tot posibilul sa ne adaptam programului dumneavoastra
* In cazul in care calatoria pentru consultatie nu este o optiune si ati dori sa efectuati direct operatia in momentul in care ajungeti in Bucuresti, va putem oferi varianta de a purta o discutie telefonic sau pe Skype ori Facebook. Pentru aceasta va rugam completati formularul de solicitare a unei consultatii online, detaliind modificarile pe care le doriti si incluzand fotografii ale ariei de interes plus istoricul dumneavoastra medical.
Descarca formular istoric medical
Odata ce vom primi fotografiile vom evalua cazul si va vom contacta in vederea programarii discutiei cu dr. Angela Petre.
In cadrul acestei consultatii veti afla toate detaliile legate de tehnicile de chirurgie estetica indicate in cazul dumneavoastra, riscurile implicate, costurile aferente, perioada de recuperare, etc. Totusi aceasta discutie telefonica nu poate inlocui consultatia fata in fata si nici nu poate avea implicatiile medicolegale ale unei relatii medic-pacient obtinute in urma unei consultatii in cabinet. In cazul in care veti decide sa faceti operatia, discutia va fi urmata de o consultatie fata in fata cu dr. Angela Petre, de obicei cu o zi inainte de operatie sau in ziua operatiei. Atunci vom confirma planul terapeutic si veti avea posibilitatea sa va clarificati ultimele dubii.
In majoritatea cazurilor operatiile estetice necesita 1-2 nopti de spitalizare postoperator. Cand faceti planurile pentru calatorie tineti cont de faptul ca nu este recomandat sa calatoriti cu avionul imediat dupa externare. Va trebui sa petreceti cateva zile in Bucuresti (sau in apropiere) daca aveti rude sau prieteni la care puteti locui sau va putem sfatui in privinta hotelului la care veti ramane. Calatoria cu trenul la vagonul de dormit este o varianta de luat in calcul daca doriti sa petreceti timpul necesar recuperarii impreuna cu familia care nu locuieste in Bucuresti. Consultatiile postoperatorii se realizeaza in momente diferite in functie de fiecare tip de operatie; le vom programa in asa fel incat sa va supraveghem constant evolutia si sa ne asiguram ca va veti intoarce acasa in siguranta.
Programare consultatie online